. masalah masalah .

12:46 AM

. Assalamualaikum kalau tak jawab dosa . kalau jawab tak sayang ! huhh .

. weyh . aku meluat laaaa . tak larat dah . hari ni pegi sekolah tak de suara . cakap pun bunyi macam anak kucing lapar mintak makanan . eeeee . kena lah miming sepanjang hari . orang yang tak paham tu aku kena tulis satu2 . yang pandai "lipreading" aku pun anis sorang je . thanks kawan ku . aku macam orang bisu guna isyarat . anis jadi translater . arhhhhhhhh . ni lah akibat buat banyak dosa.  tengok !? ape dah jadi . YaAllah , berikan ku kekuatan . :(
Dah balik rumah , nak buat kerja sekolah . nak print kerja kursus sejarah form 3 yang macam TUTTT . cari pendrive dalam beg tucen . tengok2 tak de . pasti sangat2 malam semlam  letak dalam beg tucen . hari tak de dah . memang dugaan . cari dalam poket seluar semalam pun  tak de . takut tercicir dekat tucen je . kalau orang curi cam ne ? dah la pendrive tu segala gala nya bagi aku . personal things semu dalam tu . mak aku pulak risau orang amik gambar aku buat jahat . aku pulak tengah risau kerja kursus yang tak anta anta lagi . aduiii .

Azwa : benci benci benci 


NotSoSweet Rawrs form Angry Me 

You Might Also Like

1 Comments