. sisters .

11:05 PM

Assalamualaikum , kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayang .

Hari ni hari jadi monster I yang paling kecik (tapi besar) tu . Dia sudah 10 tahun . yeah , kami sambut tanpa parents , tapi ngan grandparents . Pagi tadi sempat pergi beli cake , chocolate of course . Her favorite . Ya Allah , manis tak terhingga . hanya tuhan je yang tau . tak larat na makan , setengah keping I makan . Hadiah banyak giler , dapat novel dari makcik and pakcik , Patung domo dari nenek & atok . Bantal peluk gambar domo dari I , dan Pen serba guna dari safiah . fuh fuh , sebelum tu  , dapat lego dari ayah ngan mak , dapat pilih lagi dekat Toy R us . == bertuah betul . birthday dia jatuh masa mak ngan ayah tengah bertawaf dekat mekah  , BERKAT .So , selamat hari jadi budak . semoga diselamat dan dilindungi Allah . Semoga Panjang umur .

Hari ni nak cerita tentang fakta fakta , dan perangai adik adik I .Ye la selama ni I sangat tak hormat deorang .(rasanya) .selalau dengki ,dan cemburu tak tentu pasal .felt guilty . huhu .

Safiah :)

  1. Safiah . My sister . The second in the family . 
  2. Garang . Garang giler . gerun oo tengok dia jeling .
  3. Pandai . the smarts among us .Dapat UPSR 5A . Always in the top 3 in her class . 
  4. Tae Kwan Do , Red tip belt .
  5. Kurus , slim . 
  6. Tinggi , tinggi dari I . hahaa 
  7. Berkuasa . u dont wanna know how powerful she is . 
  8. Loves blue colour .
  9. Straight hair .
  10. Domo fanatic fan . 
  11. Pegerusi robotik .
  12. Pengawas sekolah .
  13. Science is her fav subject . 
  14. Panas Baran . =,=
  15. Suka Merapu
  16. She sings in her room like a crazy person , but never get caught .
  17. Loves banana milkshake & milo ice 
  18. Sings only in front of her family , but never in front of her friends .
  19. She found out that her sister (me) is crazy . hahaha
  20. Can be very annoying at times ,
  21. Beauiful 
  22. Not a sports person , more into the brains .
  23. Suka bertandang di bilik orang , walaupun bilik sendiri cantik .
  24. So into Playing the guitar .
  25. Eats a lot but never get fat . miracle
  26. never bought anything else at the canteen exept for keropok leko and lychee drinks
  27. Jarang cakap dengan budak lelaki kecuali budak dlam kelas .
  28. selalu lupa letak gula dalam banana milkshake , pastu bebel menda tu tawar .
  29. eat fish , but hates it very much . 
  30. opens the window, but never tied the curtain up == . wierdo 
  31. SENSITIF TAHAP GABAN .
  32. Ada masalah tulang belakang yang serius . 
  33. Kalau orang tegur jarang tegur balik, paling kurag pun senyum je .susuah nak tengok dia senyum kat sekolah .
  34. Suka Karipap mak lang buat .
  35. mempunyai seorang kawan yang sekepala dengan dia . Sarvheenee . dua dua suka merapu .
  36. Anti Justine Bieber.
  37. Ada masalah peluh sentiasa di tangan .
  38. Suka online , tapi tak tau nak buat apa masa online
  39. Tak boleh ngam ngan budak2 perempuan yang gedik2 .

  1. Shiqieen .Third in the family .
  2. Play the flute .
  3. She always smiles .
  4. Sensitif .
  5. Tak cepat marah . cool je .
  6. Have curls like mine . 
  7. She looks alot like me . 
  8. minat terhadap ilmu agama yang tinggi .
  9. Kafa , semua A . 
  10. cepat tersentuh .
  11. tak berani nak bertindak . 
  12. gol keeper futsal . 
  13. main seruling . 
  14. cepat nangis .
  15. makan berselera . 
  16. tinggi . 
  17. muka bulat 
  18. suka warna purple.
  19. Suka ayam .
  20. cakap lembut je . antara yang jarang bergaduh banding ngan safiah ngan sarah .
  21. Suka nyanyi . pernah karoke feeling gilr2 kat kem .
  22. ada gigi taring , menambah kecomelan .
  23. dia tak main macam budak2 lain , lebih suka duduk ngan orang2 yang dah besar . 
  24. agak matang untuk orang yang berumur 11 .
  25. selalu jadi mangsa sarah untuk bermain .
  26. tak kisah , bertolak ansur . 
  27. habit- termenung 
  28. baca alquran sedap .
  29. mengigau . huhuuu .
  30. Birthday satu hari selepas I . 
  31. Kalu muncung , merjuk , muka tarik masam habiss . 
  32. manja 



Sarah

  1. Sensitif giler . 
  2. Cepat marah ,
  3. Cepat nangis ,
  4. Suka belasah orang 
  5. ganas . haha
  6. brutal 
  7. manja sangat .
  8. tinggi , baru darjah 4, dah tinggi hidung I .
  9. suka tanya orang macam2 walaupun orang tak layan .
  10. Cakap banyak .
  11. imaginasi yang tinggi . suka cakap sorang2
  12. lebih ska menyendiri . 
  13. Suka bermain barbie dengan lego 
  14. tae kwan do belt blue tip .
  15. Pandai . cerdik 
  16. makan berselera .
  17. Suka jeling .
  18. Panas baran . 
  19. Tak boleh sabar .
  20. Cepat melawan .
  21. Cantik .
  22. Ping pong player . 
  23. Main piano .
  24. Fanatic domo 
  25. suka mengumpul menda2 pelik .
  26. Baik .
  27. memahami
  28. mempunyai belas kasihan yang tinggi .
  29. Suka main ngan baby . 
  30. Cepat merungut




Hmm , tu la fakta adik2 I ni . adik2 I semua baik2 , suma kadang2 bila deorang liar , susah sikit. :)


RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

0 Comments