. sensitif rindu .

1:16 AM

Asslamualaikum , kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang .
(minta maaf atas pengunaan aku kepada yang tua )


auuuuuu . bosannyaaa  . haha , sekarang tengah sakit perut . adusshhhh . arghhh . HELP ME . actually , atok ngan nenek tak de sekarang ni . semua gi kenduri . yes , tinggal lah aku kat rumah ni kebosanan *sepatutnya stadi , ye lah trial 2 bulan lagi .* omigodd . PMR nak dekat dah .

yeah yeah , aku tau menda ni semua tak de kene mngene dengan  tajuk kan ? haha , Ya saya , azwa , menulis di blog yang lansung tak comel ini ingin meyampaikan satu pendapat tentang orang yang sensitif .
SENSITIF ? ape kenemngene sensitif ngan dunia ? hoho , bnyakkkk . tak terkira.

Sensitif , huh , adik aku sensitif . sensitif tahap gaban . sikit2 nak naik api , sikit2 nak marah , sikit nak nangis , sikit2 nak merajuk , huh , susah betul kan ? orang yang sensitif sangat ni kadang2 susah nak buat kawan , kecuali kawan tu sangat penyabar . bayangkan la , nak melawak sikit tak boleh , nak tegur sikit tak boleh . ohgodd .
Kalau boy/girlfren / suamisteri korang sensitif , mesti susah kan ? kalau tak sabar , mest kejap je dah gaduh . sikit2 dah gaduh . Ye la , ada orang lain call , dah ragu2 ,siasat macam kes berat . pastu merajuk , tak pun , terlebih layan kawan kejap , dah nak marah , cakap pentingkan kawan la tu la ni la . susah bebeno . dua dua sensitif lagi laa . kalau salah sorang penyabar tak pe lagi .

tapi , kalau tak sensitif . hemph ! tak de perasaan namanyaa . orang kutuk buat tak tau . orang merajuk , tak pujuk , orang nangis buat takpandai(bodoh) . orang marah buat tak tau . orang maki pun buat tak tau . susah kan ? kalau dapat kawan yang tak sensitif , mesti dia kurang ambil berat , kurang sembang , kurang memahami . wahhh . so , sensitif ni kene ada  tapi tak boleh lack , tak boleh overdose.

RINDU . hoho , rindunyaa , nak pergi sekolah . Rindu kat kawan kawan , kat cikgu2 , kat dia . ape bezanya rndu dengan teringat ? hemm , kalau teringat , tuu , ingat je kan ? ke ingat sampai buat sendiri senyum sorang sorang ? konfius konfius , soalan ni pernah ditanya oleh seseorang  , rindu tu lebih dari mengingati , tapi sama jugak kan ? aku pening = = .  help . hha , nevermind , its not important . im so damn bored in the moment .

Azwa : im having a really bad stomach ache .


RAWR'S  from me  ,AZWA 

. XOXO

You Might Also Like

7 Comments