. a total EXHAUSTION .

4:13 AM

.Assalamualaikum kalau tak jawab dosa . kalau jawab sayang .

. hoho . semalam aku naik basikal dengan adik aku . dia ajak aku naik pegi club . aku ni dah la tak penah naik situ masa naik basikal . kami akan pusing satu tempat je . mak tak bagi . adoii . adik aku ni degil betul . so , kami pun pegi la club  tu pusing pusing . lepak2 . usha aku punya trainer sir Vella . takot dia nampak kami repot kat mak pulak . haha . lepas tu aku pujuk adik aku naik basikal balik . dia pun dah penat . sebab dia demam . tujuan aku lain sebenarnya . nak cari seseorang . sape ? adelhaa . tak perlu aku nak heboh hebohkan . kahkah . . bila dah jumpa orang tu . dapat luangkan lebih kurang 15 minit aje . alahaiii . tak pe lahh . ada orang tak tahan sakit dah . kene la balik rumah . haha . semua orang cakap muka aku merah padam . mak aku ingat aku nak pengsan . huaahuaaaa . aku terus naik mandi . kalau deorang tau yang muka aku merah bukan sebab panas mesti deorang siasat aku macm kes polis . hoho .

. adakah bagus mempunyayi muka yang sensitif pada panas . atau alegik atau sebab sebab lain ? . tak bagus okey . sebab sangat menyeksakan . pedih ou . T_T . muka aku merah dan tak pedih masa aku nerves . malu . marah dan bila gelak banyak banyak . hahaha .  K , K . tadi aku balik SP antar barangan barangan dari Mekah ke rumah atuk dan nenek aku . lepas tu aku ade lah snap beberapa gambar .








wahahaha . yeah itu aku yang perasan mengambil gambar di hadapan cermin . haha . tak de lahhhh . ni tujuan nak bagi orang tengok kamera . bukan nak riak T____T . tapi ade orang yang mintak nak tengok kamera tu . :)  HEHEHE . sebenarnya ni Draft . sekarang dah pukul 7. kejab lagi maghrib . nak siapkan post ni . tadi lepak lepak dekat club . *DENGAN PERMISSION PARENTS* okey . baru balik jea niehhhh . k . tatataaaa . love you ! 

Azwa : kenapa tak bagitau awal awal . boleh buat persediaa untuk tidak sebarang menuduh . erhhhh . ALASAN TAK MUNASABAH . *bengang*

.

Sweet rawrs From Azwa

You Might Also Like

0 Comments